Ronaldo sluit terugkeer bij United niet uit: Mensen behandelden me als een god
Portugese superster: "Wat er in de toekomst gebeurt weer niemand"

Ronaldo sluit terugkeer bij United niet uit: "Mensen behandelden me als een god"

02-08-2014 07:17
3

Cristiano Ronaldo sluit niet uit dat hij in de toekomst terugkeert bij Manchester United. De 29-jarige wereldvoetballer van het jaar verliet de Engelse club in 2009 voor Real Madrid, maar bewaart uitstekende herinneringen aan zijn tijd in Engeland.

"Natuurlijk, het was één van mijn favoriete clubs, Manchester United. Iedereen weet dat elke keer als ik over Real Madrid spreek ik ook over Manchester United moet praten. Ik vond het geweldig daar. Ik was achttien jaar oud, ik won er alles. De mensen in Manchester behandelden me een god, dat waardeer ik. Wat er in de toekomst gebeurt weet niemand", zegt Ronaldo, die een contract tot 2018 heeft in Madrid. Op het moment dat zijn verbintenis in Spanje afloopt is Ronaldo 33 jaar oud.

Het weerzien met zijn oude club gaat overigens aan Ronaldo voorbij. Real Madrid neemt het zaterdag in Amerika vriendschappelijk op tegen Manchester United. De Portugees zelf wilde graag in actie komen tegen United, maar trainer Carlo Ancelotti steekt daar een stokje voor. De Italiaan vindt het niet verstandig om Ronaldo aan te laten treden. De Portugese aanvaller is pas een paar dagen in training. Aan het einde van het afgelopen seizoen kampte Ronaldo met verschillende blessures.