Je hebt toch een schaduwlijstje? Lukt Dost niet, ga je naar de volgende kijken
"Spelers vermoeden dat er onvoldoende wordt gedaan om het elftal te versterken"

"Je hebt toch een schaduwlijstje? Lukt Dost niet, ga je naar de volgende kijken"

02-08-2014 07:59
15

Verschillende spelers van Feyenoord lieten zich afgelopen woensdag na de nederlaag tegen Besiktas kritisch uit over het bestuur van de club. In de ogen van de voetballers zou de directie niet snel genoeg hebben geanticipeerd op het vertrek van verschillende sleutelspelers.

Feyenoord raakte deze zomer Graziano Pellè, Stefan de Vrij, Daryl Janmaat en Bruno Martins Indi kwijt. De club slaagde er niet in om het vertrek van die spelers voor het Champions League-treffen met de Turken op te vangen. Feyenoord verloor in eigen huis met 1-2 en de volgende ronde van het miljoenenbal is daarmee ver weg.

Technisch directeur Martin van Geel benadrukte dat Feyenoord nu eenmaal pas geld kan uitgeven, wanneer er ook daadwerkelijk geld is binnengekomen. Een stelling waar Willem van Hanegem zich niet in kan vinden. De Kromme is verbaasd dat Feyenoord bijvoorbeeld geen nieuwe spits wist vast te leggen na het vertrek van Pellè naar Southampton, wat de club 'al maanden aan zag komen'.

"Je hebt toch een schaduwlijstje? Lukt Bas Dost niet, ga je naar de volgende kijken. Al een lange periode weet je dat de meeste urgentie uitgaat naar het vinden van een acceptabele spits, want Mitchell te Vrede speelde bij clubs als Excelsior en bij AZ niet eens altijd", zegt Van Hanegem in het Algemeen Dagblad.

"Spelers vermoeden dat er onvoldoende wordt gedaan om het elftal te versterken. Zij willen op het hoogste niveau spelen. Feyenoord moet beter worden en niet steeds minder. Vorig seizoen had de club met die selectie al kampioen moeten worden. Het zou toch geweldig zijn om nu eindelijk weer eens een keer het kampioenschap te winnen?"