'Van Geel pakt vliegtuig naar Napels voor Colombiaanse spits'
Feyenoord zoekt spits en Zapata is wellicht een optie

'Van Geel pakt vliegtuig naar Napels voor Colombiaanse spits'

02-08-2014 14:55
9

In de zoektocht naar een nieuwe spits zou Martin van Geel zijn pijlen hebben gericht op Duvan Zapata. De technisch directeur van Feyenoord zou vanmorgen naar Napels zijn gevlogen voor een onderhoud met de Colombiaanse spits.

Van Geel werd zaterdagochtend gespot op het vliegveld, samen met Joris van Benthem, de huisjurist van Feyenoord. De technisch directeur van de Rotterdamse club zou speciaal naar Italië zijn afgereisd voor de 23-jarige Zapata, die vorig seizoen vijf doelpunten wist te maken in 16 wedstrijden in de Italiaanse Serie A.

Volgens de Italiaanse sportjournalist Gianluca Di Marzio wil Feyenoord de Colombiaanse spits graag een seizoen huren. De Rotterdammers zijn na het vertrek van Graziano Pellè naar Southampton naarstig op zoek naar een nieuwe spits. Bas Dost werd lange tijd in verband gebracht met Feyenoord, maar de onderhandelingen met VfL Wolfsburg leverden tot dusver niets op. Van Geel wees eerder een aanbieding van Fiorentina af, dat Mounir El Hamdaoui aan de Rotterdammers wilde slijten.