Rutten-puzzel nog lastiger: Boulahrouz groot twijfelgeval voor return in Turkije
Verdediger kampt met knieblessure; inzetbaarheid is hoogst twijfelachtig

Rutten-puzzel nog lastiger: Boulahrouz groot twijfelgeval voor return in Turkije

05-08-2014 07:41
6

Khalid Boulahrouz mist woensdag mogelijk de uitwedstrijd van Feyenoord tegen Besiktas in de derde voorronde van de Champions League. De ervaren verdediger heeft last van een knieblessure.

Feyenoord staat woensdag in Istanbul voor een lastige opgave. De club uit Rotterdam verloor vorige week het thuisduel met de Turkse club met 1-2. Boulahrouz mocht tijdens dat duel invallen. Trainer Fred Rutten van Feyenoord is nog op zoek naar zijn ideale defensie. Vergeleken met vorig seizoen mist Feyenoord de verdedigers Stefan de Vrij, Daryl Janmaat en Bruno Martins Indi. Aanwinst Luke Wilkshire is niet speelgerechtigd in de Champions League.

Het Algemeen Dagblad meldt dat Boulahrouz maandag tijdens een besloten training op Varkenoord het veld verliet met een knieblessure. Zijn inzetbaarheid is volgens de krant 'hoogst twijfelachtig'. Feyenoord zal de ervaring van De Kannibaal goed kunnen gebruiken in Istanbul, waar de Rotterdammers een belangrijke avond te wachten staat. De belangstelling van de Besiktas-fans valt wat tegen. De club bracht tot maandag pas twintigduizend kaarten aan de man.