'Ajax zet Hiddink en Rijkaard in om Eto'o te overtuigen naar Eredivisie te komen'
Spits uit Kameroen kreeg uitnodiging Ajax-Vitesse in stadion te komen kijken

'Ajax zet Hiddink en Rijkaard in om Eto'o te overtuigen naar Eredivisie te komen'

09-08-2014 09:25
36

Ajax is bezig met het aantrekken van Samuel Eto'o. De spits zit momenteel zonder club en kan zodoende transfervrij aangetrokken worden. De Amsterdammers doen er alles aan om de aanvaller uit Kameroen te overtuigen, daarvoor heeft men Guus Hiddink en Frank Rijkaard ingezet.

De twee Nederlanders zijn allebei trainer geweest van Eto'o, Hiddink bij het Russische Anzhi en Rijkaard bij FC Barcelona. Zowel Hiddink als Rijkaard heeft een goed woordje gedaan voor Ajax, meldt De Telegraaf. Tegenover Eto'o heeft het duo aangegeven zijn komst naar Nederland toe te juichen.

De regerend kampioen van Nederland wil zichzelf achteraf niets kunnen verwijten als het aantrekken van Eto'o niet lukt. Dat is de reden dat de Amsterdammers aangeklopt hebben bij Hiddink en Rijkaard om een goed woordje te doen. Daarnaast heeft Ajax Eto'o uitgenodigd om zondag in de Amsterdam Arena aanwezig te zijn bij Ajax-Vitesse.

Namens Ajax spraken voetbaldirecteur Marc Overmars en algemeen directeur Michael Kinsbergen donderdag met Eto'o in Parijs.