'Eto'o gesignaleerd in Arena; gesprekken lijken zeer serieus'
Kameroense spits is bij Ajax - Vitesse

'Eto'o gesignaleerd in Arena; gesprekken lijken zeer serieus'

10-08-2014 12:26
37

Samuel Eto’o is zondag volgens verschillende bronnen gesignaleerd in de Arena. De Kameroener is ingegaan op de uitnodiging van Ajax om het eerste competitieduel met Vitesse bij te wonen.

Technisch directeur Marc Overmars reisde eerder deze week naar Parijs om te praten over een eventuele deal tussen Eto’o en Ajax. De spits werd daarbij uitgenodigd om het eerste competitieduel van het seizoen bij te wonen, zondag in de Arena.

Volgens bronnen in het stadion is Eto’o verrassend genoeg op die invitatie ingegaan. Dat zou erop kunnen wijzen dat de gesprekken tussen de twee partijen zeer serieus van aard zijn. Eerder op de dag werd bekend dat de international van Kameroen ook is aangeboden bij PSV. De Eindhovenaren lieten weten niet geïnteresseerd te zijn.

In de strijd om de handtekening van Eto'o heeft Ajax serieuze concurrentie van andere Europese clubs. Zo zouden ook Sunderland, West Ham United, Queens Park Rangers, Newcastle United en AS Roma hengelen naar de diensten van de transfervrije oud-spits van FC Barcelona, Internazionale, FC Anzhi en Chelsea.