Ik wil het liefst naar Ajax, PSV, FC Twente, Vitesse of Feyenoord
Oud-international wil terug naar de Eredivisie

"Ik wil het liefst naar Ajax, PSV, FC Twente, Vitesse of Feyenoord"

13-08-2014 09:04
22

Demy de Zeeuw wil graag terugkeren naar de Eredivisie. De 31-jarige middenvelder is na zijn avontuur bij Spartak Moskou transfervrij. Op dit moment traint hij voor zichzelf.

"Ik voel me heel goed", vertelt De Zeeuw aan Helden Online. "Ik ben fitter dan ooit, voortdurend aan het trainen en loop elke dag minimaal tien kilometer hard. Ook let ik veel op mijn voeding, ik eet en leef op een gezonde manier.  Ik ben nu 31 en wil heel graag nog een paar jaar voetballen."

"Ik wil het liefst terug naar Nederland, naar Ajax, PSV, FC Twente, Vitesse of Feyenoord. Voor AZ sta ik ook open. Ik heb daar natuurlijk al eens gespeeld en bewaar mooie herinneringen aan de club. Tot op heden zijn geen van die clubs concreet geweest met interesse. Ja, ik ben dan bijvoorbeeld 'een van de spelers op het lijstje'. Daar heb ik niet zoveel aan. Ik heb wel mogelijkheden. Ik kan zo terug naar mijn oude club Go Ahead Eagles. Voor mijn gevoel komt dat nog een paar jaartjes te vroeg."

De Zeeuw pint zich echter niet vast op een topclub in Nederland. "Ik sta ook open voor weer een buitenlands avontuur, een mooie club of een mooie stad. Er is al buitenlandse interesse geweest maar dit waren nog niet de clubs waar ik mijn carrière wil vervolgen. Amerika is voor mij ook een serieuze optie. Ik volg de Amerikaanse competitie met grote belangstelling en ben gek van het land. Voetbal leeft enorm in Amerika. Het lijkt mij een fijne plek om met mijn gezin te wonen. Mijn dochtertje Roqi is nu vier maanden oud, zij zou daar prima kunnen opgroeien."