Manchester United meldde zich nog niet bij kamp-Blind: Volslagen kolder
Blind voorlopig bij Ajax

Manchester United meldde zich nog niet bij kamp-Blind: "Volslagen kolder"

13-08-2014 12:28
6

Daley Blind staat vooralsnog niet op het punt Ajax te verruilen voor Manchester United. In de Britse tabloids werd een overstap van de Oranje-international naar Engeland gesuggereerd. 

Zo stelde de Daily Mail dat er een doorbrak zou zijn in gesprekken met Ajax. Omgerekend zou de middenvelder van de Amsterdammers zo'n 25 miljoen euro moeten kosten. Rob Jansen, zaakwaarnemer van Blind, laat tegenover FOX Sports echter weten dat die geruchten niet op waarheid berusten.

Wedden

Meer odds

Hij doet de claim van de Daily Mail af als 'volslagen kolder'. Jansen stelt verder dat Manchester United nog geen contact heeft opgenomen met Ajax. De club van Louis van Gaal zou bovendien de telefoon van Jansen nog niet hebben laten rinkelen. Daarom lijkt het erop dat Blind voorlopig in Amsterdam speelt.

De zoon van assistent-bondscoach Danny Blind liet eerder al weten niet onwelwillend tegenover een transfer te staan. Op de vermeende interesse van FC Barcelona reageerde hij bij AT5 positief. "Dat is geen verkeerde club, je mag best trots zijn dat je met zo'n club in verband wordt gebracht. Als zij voor de deur staan is dat moeilijk te weigeren, maar dat is niet het geval."