Begeerde Eto'o vraagt Ajax om geduld: Samuel heeft het aanbod in beraad
Zaakwaarnemer: "Eto'o zal op korte termijn een beslissing nemen"

Begeerde Eto'o vraagt Ajax om geduld: "Samuel heeft het aanbod in beraad"

14-08-2014 08:10
24

Ajax moet nog even geduld hebben. Samuel Eto'o is nog niet in staat om de knoop betreffende zijn voetbaltoekomst door te hakken. De club uit Amsterdam is één van de opties voor de Kameroener.

De 33-jarige spits, die momenteel zonder club zit, heeft wat om uit te kiezen. Verschillende clubs hebben Eto'o een aanbod gedaan. De Afrikaanse aanvaller buigt zich momenteel met zijn zaakwaarnemer Claudio Vigorelli over de voorstellen die op tafel liggen. Naast Ajax zouden ook Internazionale, Liverpool, Everton en West Ham United graag in zee willen gaan met Eto'o.

De oud-spits van clubs als FC Barcelona, Real Madrid en Chelsea neemt iets meer tijd dan in eerste instantie de bedoeling was voor het maken van zijn keuze. Marc Overmars, belast met de portefeuille technische zaken in Amsterdam, hoopte dat Eto'o woensdag zijn beslissing openbaar zou maken. De spits uit Kameroen heeft de Amsterdammers nu om meer tijd gevraagd.

Wel laat Vigorelli in De Telegraaf weten dat Eto'o het aanbod van de landskampioen van Nederland zeer serieus neemt. "Hij heeft het aanbod in beraad. Samuel zal op korte termijn een beslissing nemen", aldus Vigorelli in Telesport.