'Ultiem salarisbod van Ajax moet transfervrije Eto'o over de streep strekken'
Directeur Overmars legt uitstekende aanbieding neer bij international van Kameroen

'Ultiem salarisbod van Ajax moet transfervrije Eto'o over de streep strekken'

15-08-2014 07:07
48

Marc Overmars, directeur voetbalzaken van Ajax, zet alles op alles om Samuel Eto'o naar Amsterdam te halen. Volgens De Telegraaf heeft de bestuurder van de club een 'ultiem salarisbod' neergelegd bij de Kameroener.

De 33-jarige Eto'o, na zijn vertrek bij Chelsea eerder deze zomer transfervrij, staat in de belangstelling van verschillende clubs. Nadat het sportieve plaatje van Ajax de international van Kameroen interesseerde, hoopt Overmars met een forse salarisaanbieding ook de financiële kant van het verhaal aantrekkelijk te maken voor Eto'o. Telesport meldt dat Ajax een ultiem salarisbod heeft opgesteld voor de spits.

In de aanbieding van Overmars blijft het basissalaris van Eto'o onder het salarisplafond wat de Amsterdammers hanteren. Door middel van bonussen en andere vergoedingen is Ajax in staat om Eto'o een prima aanbieding voor te schotelen. Eto'o buigt zich momenteel over de contractvoorstellen die hij in de afgelopen periode ontving. De verwachting is dat hij vrijdag of zaterdag een knoop doorhakt over zijn voetbaltoekomst.