De Boer verplaatst zich in Eto'o: Misschien wil hij daar deel van uitmaken
Kameroener heeft aanbieding in beraad

De Boer verplaatst zich in Eto'o: "Misschien wil hij daar deel van uitmaken"

15-08-2014 11:49
13

Ronald de Boer denkt dat het fantastisch zou zijn als Samuel Eto'o naar Ajax komt. De Kameroener heeft momenteel een aanbod van de Amsterdamse club in beraad.

Eto'o kan ook bij Everton, Liverpool en Internazionale aan de slag. Vorige week zat hij echter met Ajax om de tafel. "Ja, de geruchten zijn er", zegt De Boer vrijdag tegen het Engelse talkSPORT. "Het is aan Eto'o zelf." De oud-international heeft wel een idee waarom de Kameroner mogelijk in Amsterdam wil spelen. "Je doet het niet voor het geld. Je doet het voor het avontuur, om een andere cultuur te leren kennen."

"Bij Ajax speel je Champions League. Er zijn hier al veel grote spelers geweest en die hebben gemerkt hoe speciaal de club is. Misschien wil hij daar ook deel van uitmaken. Het moet echt vanuit hemzelf komen. Als het gebeurt, is het een geweldige versterking voor Ajax. Over de hele wereld is hij namelijk populair", besluit de broer van Ajax-trainer Frank.

Ajax heeft volgens De Telegraaf een ultiem laatste bod gedaan bij de speler. De Amsterdammers verwachten binnen twee dagen duidelijkheid.

Blijf via de Transfernieuws Facebook-pagina van VoetbalPrimeur de hele dag door up-to-date!