De Boer houdt hoop: 'Maar ik kan niet in het hoofd van Eto'o kijken'
Amsterdammers wachten nog op besluit van gewilde spits

De Boer houdt hoop: 'Maar ik kan niet in het hoofd van Eto'o kijken'

15-08-2014 13:34
7

Frank de Boer houdt hoop dat Samuel Eto'o naar Ajax komt. Hoe groot de kans is dat de Kameroener daadwerkelijk zijn handtekening zet in de Arena, durft de trainer van Ajax niet te zeggen.

"Zoals je hebt kunnen lezen heeft hij de aanbieding in beraad", stelde De Boer vrijdag op het wekelijkse persmoment. "We weten dat er veel aandacht en interesse in hem is. Dat is ook begrijpelijk met zo'n speler. Wij zijn zeker niet de enige. Ik denk dat hij het besluit op gevoel maakt. We wachten het af. Ik volg het wel natuurlijk. Maar het meeste wat ik volg zijn de praatjes met Marc Overmars en de tekstberichtjes van hem."

Wedden

Meer odds

De Boer verbaast zich wel eens over de stortvloed aan transferberichten. "Er gaat op internet zoveel de rondte. Ik las bijvoorbeeld dat we ook geïnteresseerd zouden zijn in Bryan Ruiz. Maar ik weet daadwerkelijk wat er speelt en daar houden we ons aan vast."

De Boer heeft overigens zelf nog niet met Eto'o gesproken. "Nee. Als het dichter bij komt zal dat wel gebeuren. Het lijkt me logisch dat je even met elkaar om de tafel moet zitten hoe ik denk dat een spitspositie bij Ajax ingevuld kan worden. Maar nogmaals, zo concreet is het nog niet. Hij wil de juiste keuze maken."

"Hoe groot de kans is dat hij naar Ajax komt? Ik heb echt geen flauw benul. Ik kan niet in zijn hoofd kijken. Maar als Liverpool aanklopt, die ook Champions League spelen…. het is gewoon moeilijk te zeggen." Ajax staart zich overigens niet blind op Eto'o. "Natuurlijk richten we ons ook op andere spitsen. We moeten lijntjes uitgooien, maar dat blijft verder binnenskamers."