Van der Hoorn ontvangt Eto'o met open armen: Ik keek tegen hem op
"Als hij zou komen zou dat ons team een enorme boost kunnen geven"

Van der Hoorn ontvangt Eto'o met open armen: "Ik keek tegen hem op"

15-08-2014 15:59
2

De transfersoap rond Samuel Eto’o en Ajax nadert met het einde van de week in zicht zijn kookpunt. Mike van der Hoorn zal de gewilde Kameroener in ieder geval met open armen ontvangen.

Ajax is bereid diep te gaan voor Eto'o, die ook aanbiedingen van onder meer AS Roma, Liverpool en Everton in beraad heeft. Van der Hoorn leest de berichten met veel interesse. "Twee jaar geleden speelde ik nog bij FC Utrecht. Toen keek ik echt tegen dit soort spelers op", aldus de verdediger tegen AT5. "Als hij zou komen zou dat ons team een enorme boost kunnen geven."

Van der Hoorn zit goed in zijn vel, zeker nadat hij zijn basisplaats tegen Vitesse vorige week bekroonde met een doelpunt. "Ik heb nu één goal gemaakt in één wedstrijd. Een mooi moyenne. Zo'n goal kan veel doen voor je zelfvertrouwen, je voelt je er direct wat losser door."

Tevreden is hij nog niet. "Ik wil er nog beter staan en beter om me heen kijken. Ik heb altijd vertrouwen gekregen van Frank de Boer, dat wil ik graag terugbetalen. Hopelijk heb ik dat gedaan met die goal." Ook tegen AZ staat Van der Hoorn in de basis door de absentie van Joël Veltman. "Ik zie mezelf zeker als een volwaardige concurrent voor Joël. Anders zou ik hier niet voetballen."