Zaakwaarnemer clubicoon: 'Ten Rouwelaar staat op verlanglijstje van Ajax'

Zaakwaarnemer clubicoon: 'Ten Rouwelaar staat op verlanglijstje van Ajax'

15-08-2014 17:38
13

NAC Breda moet rekening houden met een mogelijk vertrek van clubicoon Jelle ten Rouwelaar. De doelman staat volgens zijn zaakwaarnemer in de belangstelling van Ajax en een transfer kan aan de orde komen indien de Amsterdammers alsnog Kenneth Vermeer kunnen verkopen aan een geïnteresseerde vereniging.

"Hij staat daar op een lijstje, dat klopt", aldus de zaakwaarnemer Edwin Olde Riekerink tegen FOX Sports. "Maar formeel hebben ze zich nog niet voor hem gemeld." Graeme Rutjes bevestigde laatstgenoemde tegenover de sportzender.

De interesse van Ajax is niet nieuw voor de doelman. "Ik heb wel iets gehoord ja. Als er zoiets op m'n pad belandt, zou ik dat wel willen. Als Ajax komt, zeg ik geen nee. Ik ga er dan wel goed over nadenken, want NAC is niet zomaar een club voor me. Ik hoef hier niet weg en houd me pas bezig met het vertrek als het concreet wordt."

Diederik Boer werd recent ook in verband gebracht met een mogelijke overstap naar Amsterdam. Vermeer mocht de eerste competitiewedstrijd tegen Vitesse (4-1) onder de lat staan bij Ajax, maar zondag neemt Jasper Cillessen zijn plaats weer over in de uitwedstrijd tegen AZ.