'Ajax-target Eto'o wacht op telefoontje van Arsenal'
Spits hoopt op samenwerking met Wenger

'Ajax-target Eto'o wacht op telefoontje van Arsenal'

17-08-2014 07:47
17

Ajax moet er rekening mee houden dat Samuel Eto’o niet zal verkassen naar de hoofdstad. De ervaren spits staat nadrukkelijk in de belangstelling van de Amsterdamse formatie, maar hoopt zelf op een contract bij Arsenal, meldt The Sun.

Volgens de berichtgeving wil de aanvaller graag samenwerken met Arsene Wenger waardoor hij andere geïnteresseerde clubs voorlopig in de wachtkamer heeft gezet. Het is niet duidelijk of de manager van Arsenal belangstelling heeft voor de aanvaller die de laatste maanden van het voorgaande seizoen zijn wedstrijden speelde voor Chelsea.

Eerder werd Eto’o al in verband gebracht met een mogelijke verhuizing naar Qatar. Daar zou een niet bij naam genoemde ploeg de spits een riant salaris aangeboden hebben. Eto’o is transfervrij nadat zijn aflopende contract bij Chelsea niet werd verlengd. Ajax maakte recent wereldkundig de spits graag aan de selectie toe te willen voegen. Eerst zou de speler woensdag een keuze maken, maar het wachten is nog altijd om een beslissing van de spits uit Kameroen.