Scorende Ajacied alweer snel van de nul af: Dat is zeker lekker
"Toen was het niet zo moeilijk om hem binnen te schieten"

Scorende Ajacied alweer snel van de nul af: "Dat is zeker lekker"

17-08-2014 23:21
3

Davy Klaassen maakte met de 0-1 tegen AZ zijn eerste doelpunt van het seizoen. "Lasse speelde de bal er lekker tussendoor en toen was het niet zo moeilijk om hem binnen te schieten. Dat is zeker lekker", toonde de middenvelder zich na het duel verheugd.

AZ kwam na die openingstreffer nog wel op gelijke hoogte, maar Ajax stelde vervolgens weer orde op zaken. "We hebben het goed gedaan en zijn niet echt reuze in de problemen gekomen", keek Klaassen na afloop terug bij RTV Noord-Holland. "We hadden de hele wedstrijd de controle. We gaven alleen de 1-1 onnodig weg en hadden eerder de 1-3 moeten maken. Daardoor was het nog even bikkelen."

In de slotfase van het duel dreigde het nog even uit de hand te lopen toen Jeffrey Gouweleeuw een paar trappen uitdeelde aan Anwer El Ghazi. "Het begon toen El Ghazi wat uitdaagde. Dat was niet zo slim van hem, dat heb ik ook tegen hem gezegd."

"Gouweleeuw gaf Anwer vervolgens een paar schoppen en toen kwam hij ook nog terug om verhaal te halen. Daar zat misschien een beetje frustratie van hem bij, maar zoiets laten wij niet gebeuren bij één van onze jonge spelers", keek Klaassen terug op het opstootje. Ajax is nu na twee wedstrijden gedeeld koploper met onder meer PSV, dat volgende week op bezoek komt. "Daar zijn we zeker weten klaar voor."