Ajax niet bang voor PSV: Een goede ploeg met goede spelers, maar wij zijn beter
"Ik denk dat we in een prima fase zitten, we zijn fris"

Ajax niet bang voor PSV: "Een goede ploeg met goede spelers, maar wij zijn beter"

18-08-2014 09:00
29

Het vertrouwen bij Ajax is groot. De Amsterdamse landskampioen won zondag in Alkmaar ook zijn tweede competitieduel. Komend weekend staat de topper tegen PSV op het programma.

Net als Ajax behaalde ook PSV het volle pond uit de eerste twee wedstrijden van het nieuwe voetbalseizoen. Volgens Lasse Schöne, tegen AZ opnieuw uitblinker aan Ajax-zijde, komt de topper tegen PSV op het juiste moment voor de regerend landskampioen. "Dat kun je wel zeggen. Hoewel PSV tegen NAC Breda ook goed op dreef was. Maar ik denk dat we in een prima fase zitten", zegt Schöne in De Telegraaf. "We zijn fris. Met twee moeilijke wedstrijden achter de rug en zes punten, dat kan alleen maar vertrouwen geven."

"Laat ze maar komen. Het is een goede ploeg, met goede spelers. Maar wij zijn beter", zegt Schöne, die geen schrik heeft voor Memphis Depay. De Oranje-international van PSV scoorde al vier keer in twee duels, maar het maakt de Deen niet uit of de gewilde aanvaller nog voor de wedstrijd van zondag verkocht wordt door de club uit Eindhoven. "Van mij mag hij naar de Arena komen", aldus de Deen.