Depay naar Tottenham? Eto'o naar Ajax? Volg het hier!

Depay naar Tottenham? Eto'o naar Ajax? Volg het hier!

18-08-2014 17:05
17

De transfermarkt nadert zijn climax. Nu de deadline nog slechts twee weken weg is, verkassen dagelijks in binnen- en buitenland spelers nog van club. Blijf via de verschillende kanalen van VoetbalPrimeur volledig op de hoogte!

Uiteraard is het laatste en belangrijkste transfernieuws direct te lezen op onze website. Alle transfergerelateerde berichten zijn zelfs in één overzicht te bekijken via de menuknop 'transfernieuws'. Er is echter meer! We houden ook alle buitenlandse tabloids in de gaten en presenteren die in onze nieuwe rubriek LIVE Transfergeruchten. Je kunt op deze pagina zelf je stem op de betrouwbaarheid van het bericht uitbrengen.

Ook via de sociale media houden we je de hele week door op de hoogte. Op Facebook hebben we een speciale VoetbalPrimeur Transferpagina waarop al het transfernieuws voorbij komt, óók de geruchten uit de tabloids. Ten slotte is ook op Twitter een specifiek transferkanaal te volgen. Via @VPtransfernews blijf je ook in je timeline de hele dag door op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Kortom: laat die slotweken van de transfermarkt maar komen!