Veelbesproken Ajacied: Ik heb de afgelopen maanden veel verloren
Aanvaller op de weg terug van blessure

Veelbesproken Ajacied: "Ik heb de afgelopen maanden veel verloren"

18-08-2014 19:23
12

Robert Muric mag zich sinds een maandje na lang getouwtrek speler van Ajax noemen. Op zijn debuut in het Amsterdamse vlaggenschip moet hij echter nog even wachten.

"Ik weet nog niet wanneer ik zal debuteren", vertelt Muric, die op de weg terug is van een enkelblessure, aan het Kroatische 24RT. "Door die blessure is dat een beetje verder weg komen te liggen. Ik heb de afgelopen maanden ook fysiek veel verloren. Ik hoop snel weer te spelen."

Dinamo Zagreb, de voormalige club van de achttienjarige aanvaller, deed er alles aan om de overgang naar Ajax te dwarsbomen. Om die reden kwam Muric met een conditionele achterstand binnen bij Ajax. Hij betreurt het dat hij Kroatië met zoveel bombarie heeft moeten verlaten.

"Het is jammer dat ik niet een paar jaar in het eerste van Dinamo Zagreb heb gespeeld, maar het heeft kennelijk niet zo mogen zijn. Ik ben weggegaan omdat ik meer wilde spelen. Dinamo Zagreb haalde te veel buitenlanders", aldus Muric, die zich snel aanpast aan het Amsterdamse leven. "Ik doe alles op de fiets. De stad is prachtig."