Zaakwaarnemer: 'Misschien eindigt Schöne zijn loopbaan wel bij Ajax'
Deense spelmaker mogelijk langer in Amsterdam

Zaakwaarnemer: 'Misschien eindigt Schöne zijn loopbaan wel bij Ajax'

19-08-2014 00:01
9

Ajax wil graag langer door met Lasse Schöne en volgens diens zaakwaarnemer staat de Deen zelf ook open voor een nieuw contract. Het is zelfs niet uitgesloten dat de Deense spelmaker uiteindelijk zijn loopbaan afsluit in de hoofdstad.

Ajax wilde in eerste instantie meewerken aan een transfervrij vertrek van Schöne, maar de Deen presteert momenteel zo goed dat de Amsterdammers bereid zijn om een nieuw contract aan te bieden. "Zeg nooit nooit in de voetballerij en als er een echte topper komt, weet je het natuurlijk niet. Maar je kunt er vanuit gaan dat hij dit seizoen blijft, zeer mogelijk nog wel langer en misschien eindigt zijn loopbaan wel bij Ajax", aldus agent Rob Groener.

Schöne is met drie doelpunten in de eerste twee competitieduels de grote man aan Amsterdamse kant. Binnenkort gaan beide partijen om de tafel. "Lasse heeft zich goed kunnen ontplooien bij Ajax en heeft het uitstekend naar zijn zin. We horen wel wat Ajax te bieden heeft, maar hebben geen haast", besluit de belangenbehartiger in gesprek met het Algemeen Dagblad.