Uitlatingen Feyenoord laten Ziyech koud: Hij moet zeggen wat hij wil
"Deze opmerking vind ik onnodig en dat heeft Van Geel zelf ook helemaal niet nodig"

Uitlatingen Feyenoord laten Ziyech koud: "Hij moet zeggen wat hij wil"

19-08-2014 06:56
30

Martin van Geel heeft zich maandag niet van zijn beste kant laten zien. De technisch directeur van Feyenoord stelde dat het misschien maar beter is dat Hakim Ziyech niet naar Rotterdam komt, omdat hij de concurrentiestrijd niet aan zou durven. Ziyech reageert daar een dag later verbaasd op.

Bij Feyenoord reageerde men verbaasd op de keuze van Ziyech voor FC Twente, omdat het aanbod van de Rotterdammers financieel beter was. Van Geel dacht dat er daarom andere beweegredenen voor de middenvelder waren. "De concurrentie is groot bij ons. Als je het dan niet aandurft om te komen om de concurrentiestrijd aan te gaan, is het misschien maar beter ook dat je het niet doet", zei hij.

Ziyech wil daar dinsdag in De Telegraaf weinig woorden aan vuil maken. "Hij moet zeggen wat hij wil. Daar ga ik verder niet op reageren", aldus de jeugdinternational. Zaakwaarnemer Mustapha Nakhli wilde er wel iets meer over kwijt. "Ik begrijp de teleurstelling van Van Geel, maar deze opmerking vind ik onnodig. Dat heeft Van Geel zelf ook helemaal niet nodig."

"Hij heeft er alles aan gedaan om Hakim naar Feyenoord te halen. Daarvoor verdient hij een dikke pluim. Natuurlijk hebben wij niet om een garantie voor een basisplek gevraagd. Dat kan helemaal niet bij een topclub, maar bij Twente weten we wel zeker dat Hakim zich kan ontwikkelen op zijn beste positie. Bij Feyenoord zagen ze in hem echter ook een linkshalf of buitenspeler. Dat gaf de doorslag", verklaart Nakhli.