'Fer tekent voor drie jaar bij QPR en is verlost van voetbal in de marge'
Oranje-international zet loopbaan voort bij promovendus

'Fer tekent voor drie jaar bij QPR en is verlost van voetbal in de marge'

20-08-2014 01:19
6

Leroy Fer hoeft niet langer te vrezen dat hij zijn wedstrijden in het Championship moet spelen. Queens Park Rangers neemt de Oranje-international over van Norwich City.

De transfer van Fer zat er al een tijdje aan te komen en kort voor het vallen van de nacht was alles in kannen en kruiken. De middenvelder, die ook werd begeerd door Sevilla en Benfica, heeft zijn handtekening onder een driejarig contract gezet. Dat meldt De Telegraaf. De verwachting is dat woensdagochtend de officiële bekendmaking van de transfer naar buiten wordt gebracht.

De medische keuring van woensdag was het laatste plooitje dat nog gladgestreken moest worden voor Fer, die vorig seizoen van FC Twente naar Norwich City verkaste. In de winter van 2013 gooide zo'n keuring nog roet in het eten; Fer zag toen door een onwillige knie zijn droomtransfer naar Everton in rook opgaan.

Fer stond al geruime tijd op de nominatie naar de Engelse promovendus te verkassen, maar het gedegradeerde Norwich stelde zich lange tijd stug op. Naar verluidt betaalt QPR 8,5 à tien miljoen euro. Een jaar geleden kostte Fer nog 5,5 miljoen euro.