Feyenoord laat aanwinst thuis voor bliksembezoek aan Kiev en kijkt naar 'Utrecht'
Nieuwe aanvaller werkt in Rotterdam aan fitheid

Feyenoord laat aanwinst thuis voor bliksembezoek aan Kiev en kijkt naar 'Utrecht'

20-08-2014 14:17

Colin Kazim-Richards reist niet met de selectie van Feyenoord mee naar Oekraïne. De onlangs aangetrokken aanvaller blijft achter in Rotterdam, meldt RTV Rijnmond.

Feyenoord neemt het donderdag in Kiev op tegen Zorya Lugansk. Richards behoort niet tot de wedstrijdselectie van trainer Fred Rutten. De technische staf acht het verstandiger om de spits in Rotterdam aan zijn fitheid te laten werken. Mogelijk kan Richards zelfs worden klaargestoomd voor het competitieduel in de Eredivisie met FC Utrecht van aankomende zondag.

De van Bursaspor gehuurde Richards is wel speelgerechtigd voor het Europa League-duel in Oekraïne, maar kan volgens de regio-omroep slechts 'enkele minuten' in actie komen. Feyenoord reist woensdag om 15.00 uur af naar Oekraïne, nadat het woensdagochtend in Rotterdam een laatste training afwerkte. Vanwege de onrust in het land is besloten om direct na het duel van donderdag weer naar Nederland te vliegen.

De 21-koppige selectie van Feyenoord:

Doel: Erwin Mulder, Warner Hahn, Ronald Graafland

Verdediging: Luke Wilkshire, Sven van Beek, Matthew Steenvoorden, Joris Mathijsen, Terence Kongolo, Miquel Nelom

Middenveld: Jordy Clasie, Ruud Vormer, Rick Karsdorp, Lex Immers, Tonny Vilhena

Aanval: Ruben Schaken, Anass Achahbar, Mitchell Te Vrede, Wesley Verhoek, Elvis Manu, Jean-Paul Boёtius. Bilal Basaҫikoglu.