Zorya doet waakzame Immers denken aan Kuban: Absoluut geen slechte ploeg
"In de groep leeft het enorm om de groepsfase van het toernooi te bereiken"

Zorya doet waakzame Immers denken aan Kuban: "Absoluut geen slechte ploeg"

20-08-2014 14:31

Feyenoord neemt het in de play-offs van de Europa League op tegen Zorya Lugansk. Donderdag wordt in Kiev de eerste wedstrijd afgewerkt, een week later volgt in Rotterdam de return.

De Rotterdammers hoopten zich dit seizoen te plaatsen voor het hoofdtoernooi van de Champions League, maar werden in het voorportaal van het miljoenenbal uitgeschakeld door Besiktas. Wat rest is de strijd om de Europa League. Er is Feyenoord veel aan gelegen om weer eens een succesvolle reeks neer te zetten in Europa. Middenvelder en aanjager Lex Immers is op voorhand op zijn hoede voor de relatief onbekende tegenstander uit Oekraïne.

"In de groep leeft het enorm om de groepsfase van het toernooi te bereiken", zegt Immers op de officiële website van Feyenoord. "Toch zal het zeker niet makkelijk worden. Ik heb vorige week thuis een wedstrijd van Zorya bekeken en het is absoluut geen slechte ploeg. Ze zijn fysiek sterk en deden me in dat opzicht denken aan Kuban Krasnodar, onze tegenstander van vorig jaar. Daarom is het heel belangrijk dat we de tegenstander niet onderschatten en uitgaan van eigen kracht."