Müller wijst Manchester United de deur: Geboden bedrag was astronomisch
Naast Müller kon ook Reus naar United

Müller wijst Manchester United de deur: "Geboden bedrag was astronomisch"

20-08-2014 15:50
2

Thomas Müller had kapitalen kunnen gaan verdienen bij Manchester United. De aanvallend ingestelde speler van Bayern München wees een aanbod uit Engeland echter van de hand.

Louis van Gaal zou zeer gecharmeerd zijn van Müller, die hij in het seizoen 2009/2010 liet debuteren in de hoofdmacht van Bayern München. Ook dit seizoen hoopte de oefenmeester de beschikking te krijgen over Müller. "Ik was me ervan bewust dat ik bij een transfer meer kon gaan verdienen. Het bedrag dat clubs uit het buitenland boden, was astronomisch", reageert de Duits international woensdag in Bild.

"Maar Bayern München is mijn club, een overstap was voor mij niet aan de orde", vervolgt Müller, die zag dat ook landgenoot Marco Reus van Borussia Dortmund met Manchester United in verband werd gebracht. Dat gerucht werd de wereld in geholpen door voorzitter Enrique Cerezo van het eveneens geïnteresseerde Atlético Madrid. "Hij had een aanbieding op zak van Manchester United, maar is er niet naar toe gegaan. Wij zullen hem niet voor minder kunnen aantrekken", zei de Spaanse preses onlangs.