Chelsea-huurling ziet perspectief in Breda: Het is makkelijker
Perica wil meer goals maken dan vorig seizoen

Chelsea-huurling ziet perspectief in Breda: "Het is makkelijker"

20-08-2014 16:32

Stipe Perica is blij dat hij terug is bij NAC Breda. De spits wordt door Chelsea verhuurd aan de eredivisionist en hoopt dit seizoen opnieuw belangrijk te zijn voor de Bredanaars.

De afgelopen maanden bracht Perica door in Londen, bij Chelsea. "Ik trainde mee met de spelers, die de club graag aan andere teams wilde verhuren. Je wist toen dus al wie er wegging bij Chelsea en wie er bleef. Dat wist ik van mezelf ook, het was alleen de vraag waar ik naartoe zou gaan", zegt hij op de clubsite.

"Zelf wilde ik altijd al terug naar Breda. Ik kreeg twee aanbiedingen uit Spanje, maar mijn eerste keuze was NAC. Dat wisten de trainers van NAC ook, dat heb ik ze gezegd aan het einde van het vorige seizoen", vervolgt Perica, die zich nu gemakkelijk kon aanpassen. "Dit jaar ken ik de mensen, de club, de ploeg: het is makkelijker. Alles gaat om het voetbal, ook bij de mensen rondom mij die mij helpen."

Dit seizoen hoopt de Kroatische aanvaller veel doelpunten te maken in het Rat Verlegh Stadion. "Ik denk dat ik beter ben dan vorig seizoen en blijf natuurlijk altijd voor honderd procent gaan. Met name in het afwerken heb ik vooruitgang geboekt. Zonder al te veel te spelen scoorde ik vorig jaar zes keer, maar dat wil ik dit jaar nog beter doen", besluit Perica op het digitale thuis van zijn 'nieuwe' werkgever.