Ajax neemt heft in eigen handen en blaast mogelijke komst Eto'o af
Topspits laat deadline lopen

Ajax neemt heft in eigen handen en blaast mogelijke komst Eto'o af

20-08-2014 19:58
47

Supporters van Ajax kunnen de komst van Samuel Eto'o definitief uit het hoofd zetten. De Amsterdammers hebben het heft in eigen handen genomen en besloten om de stekker uit de gesprekken met de topspits te trekken. Dat meldt De Telegraaf.

Ajax had het kamp van Eto'o een ultimatum gesteld dat woensdag om 18.00 uur afliep. Op dat moment had directeur voetbalzaken Marc Overmars nog niets van Eto'o of zijn management vernomen en dus werd er een streep door de komst van de Kameroener gezet.

"Marc Overmars heeft het management van Eto'o zojuist laten weten af te zien van eventuele verdere gesprekken", zegt een woordvoerder van de landskampioen. "Het is zijn goed recht om zijn tijd te nemen voor de clubkeuze. Maar wat Ajax betreft duurde dat te lang."

Overmars had Eto'o graag in een Ajax-shirt gezien. "Maar alleen als hij zelf graag naar Ajax wilde komen. Gezien het urenlange gesprek in Parijs was Samuel zeker geïnteresseerd om naar Ajax te komen. Maar kennelijk gold dat voor meerdere clubs", aldus de zegsman. Ajax schakelt nu over op plan B.