Recordhouder Twente: Ik ben niet de enige die nog op een mooie club vlast
"Ik kan gratis weg, dus er is belangstelling uit binnen- en buitenland"

Recordhouder Twente: "Ik ben niet de enige die nog op een mooie club vlast"

20-08-2014 20:00
3

Zonder Wout Brama maakt FC Twente zich op voor de rentree in Europa. De middenvelder traint nog altijd met de Tukkers mee, maar in afwachting van een nieuwe club komt hij niet in actie. En dat voelt best vreemd.

Voor het eerst na 66 wedstrijden is FC Twente zonder Brama op reis gegaan. "Dat is bijzonder en een beetje vreemd", zegt de middenvelder in gesprek met TwenteSport. "Ik heb het zien aankomen, ik wist het, maar nu is het zover. De recordhouder blijft thuis, haha."

Brama hoopt al maanden op een nieuwe club, maar voorlopig is er niets aan zijn situatie veranderd. "Er zijn wat contacten", onthult de 27-jarige voetballer. "Ik kan gratis weg, dus er is belangstelling uit binnen- en buitenland. Mijn manager Rob Groener weet wat ik wil. Hij vertegenwoordigt mij, verder kan ik er niks over zeggen."

"Ik hoop natuurlijk wel dat er snel een beslissing valt. Waarschijnlijk heeft de langdurige blessure van vorig seizoen toch invloed. Daarnaast ben ik niet de enige die nog op een mooie club vlast. Bij FC Twente zelf doorgaan? Het is bekend hoe ik erin sta, ik wil naar een mooie club, zo niet dan hoop ik bij Twente te blijven. Of dat kan, weet ik niet, dat moet je aan de voorzitter vragen."