Oud-Feyenoorder geniet in 'leuke stad': Wel even contact met Clasie gehad
"De Champions League is een hoger niveau"

Oud-Feyenoorder geniet in 'leuke stad': "Wel even contact met Clasie gehad"

20-08-2014 23:25
1

Bruno Martins Indi ligt met FC Porto op koers voor deelname aan de groepsfase van de Champions League. Een 0-1 overwinning bij Lille biedt volop mogelijkheden voor de return op eigen veld, maar dat zegt de oud-Feyenoorder weinig. "Dat is niet zo gewoon."

"Deze uitslag is goed. Maar we hebben met z'n allen afgesproken dat we het elke wedstrijd moeten laten zien", vertelde de Oranje-international tegenover de NOS. "Dit duel was heel belangrijk, we hebben het er onderling ook niet over gehad dat het over twee wedstrijden gaat: het ging alleen over vanavond."

Martins Indi heeft vooralsnog geen spijt van zijn transfer naar de Portugese topclub. "De Champions League is een hoger niveau. Dat is wat ik wilde, gelukkig heb ik dat ook gekregen. Ik heb het heel erg naar mijn zin. Porto is een leuke stad, ik ben goed opgevangen en iedereen is hartstikke tevreden over mij. En ik ben ook tevreden over de club en alle mensen."

Hereniging met Clasie
Jordy Clasie geldt als beoogde aanwinst voor Porto. Martins Indi hield zich op de vlakte. "Of hij komt weet ik niet. Ik heb wel even contact met hem gehad. Het is een goede speler, maar ik ga niet zeggen dat de de club hem moet halen. Iedereen heeft zijn eigen carrière, we zullen wel zien wat er voor hem in de toekomst is weggelegd."