Als Feyenoord de prijs wil betalen die wij willen ontvangen, werken we mee
Van Geel gaat na Europa League-duel van Feyenoord om de tafel met FC Utrecht

"Als Feyenoord de prijs wil betalen die wij willen ontvangen, werken we mee"

21-08-2014 07:02
12

Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, is op dit moment met de club uit Rotterdam in Kiev voor het Europa League-duel met FC Zorya Lugansk. Bij terugkeer in Nederland gaat Van Geel snel om tafel met FC Utrecht om te praten over de mogelijke transfer van Jens Toornstra.

De eerste verkenningen zijn geweest en daardoor lijkt het geen ingewikkelde transfer te worden. Feyenoord ziet in de voormalig speler van ADO Den Haag de ideale versterking voor de huidige selectie van trainer Fred Rutten, de middenvelder zelf wil graag de overstap maken vanuit de Domstad naar De Kuip, meldt De Telegraaf.

"Als Feyenoord de prijs wil betalen die wij willen ontvangen, werken we mee aan een transfer. Een absolute noodzaak voor onze financiële huishouding is een transfer van Jens echter niet", zegt Wilco van Schaik, algemeen directeur van FC Utrecht, in de ochtendkrant. Op het prijskaartje dat om Toornstra heen is gehangen staat de prijs van vier miljoen euro.

De 25-jarige Toornstra maakte in januari 2013 de overstap van ADO Den Haag naar Utrecht, in de Domstad heeft de aanvallend ingestelde middenvelder nog een contract tot de zomer van 2017.