Feyenoord-doelwit was al vroeg fan: 'Als kleine jongen al naar de Kuip'
Toornstra ziet Feyenoord wel zitten

Feyenoord-doelwit was al vroeg fan: 'Als kleine jongen al naar de Kuip'

21-08-2014 13:48
2

Jens Toornstra ziet een avontuur bij Feyenoord wel zitten. De middenvelder van FC Utrecht kampt op dit moment met rugklachten, maar die weerhouden hem niet van een overstap naar Rotterdam.

Volgens RTV Rijnmond hebben Toornstra en Feyenoord nog niet met elkaar gesproken, omdat eerst beide clubs tot een overeenkomst moeten komen. FC Utrecht vraagt naar verluidt vier miljoen euro voor de middenvelder, die naar eigen zeggen niet bang is voor een concurrentiestrijd op het middenrif.

Als kleine jongen kwam Toornstra al bij Feyenoord. "Verhalen over een Feyenoord-dekbed zijn onzin. Ik ging wel als jonge jongen naar de Kuip", reageert de voormalig speler van ADO Den Haag tegenover de regio-omroep. De eerste wedstrijd die hij bezocht ging tussen Feyenoord en Ajax: "0-5", herinnert hij zich.

Toornstra miste net als woensdag de training van FC Utrecht en snapt dat die afwezigheid leidt tot de nodige speculaties. Toch zegt hij 'echt last' van zijn rug te hebben. Omdat technisch directeur Martin van Geel met Feyenoord mee is naar Oekraïne, zal pas na de Europese trip verder worden onderhandeld.