Brands wijst ADO Den Haag de deur: 'Geen enkele speler wordt verhuurd'
Mogelijke transfer Jozefzoon valt in het water

Brands wijst ADO Den Haag de deur: 'Geen enkele speler wordt verhuurd'

21-08-2014 14:22
2

Marcel Brands weigert bij PSV spelers te verhuren. Dat is volgens de technisch directeur ook deels de reden dat Florian Jozefzoon een transfer naar ADO Den Haag op zijn buik kan schrijven.

De Haagse club meldde zich onlangs in Eindhoven voor Jozefzoon, die in het Philips Stadion op een dood spoor is beland. Zeker nu Jürgen Locadia op de vleugel wordt geposteerd, is de kans op speelminuten flink geslonken. "ADO wilde Florian voor een seizoen huren, maar wij willen hem niet kwijt", zegt Brands in gesprek met FOX Sports. "Bovendien komt geen enkele speler van PSV in aanmerking voor een verhuur."

Wel lijkt PSV snel afscheid te gaan nemen van Timothy Derijck. De verdediger heeft een akkoord bereikt met ADO Den Haag en staat op het punt te vertrekken. Bij PSV heeft hij echter nog een contract tot de zomer van 2015. Omdat in Eindhoven dit seizoen geen spelers worden verhuurd, zal Derijck worden verkocht of transfervrij de deur uitlopen. "Wij hopen later vanmiddag alles rond te krijgen", aldus Brands.