Ten Rouwelaar zou niet misstaan bij Feyenoord, Vitesse en FC Twente
Keeperstrainers loven Ten Rouwelaar

"Ten Rouwelaar zou niet misstaan bij Feyenoord, Vitesse en FC Twente"

21-08-2014 16:01
10

Jelle ten Rouwelaar verkast mogelijk naar Ajax als Kenneth Vermeer bij de Amsterdammers vertrekt. Volgens keeperstrainer Arno van Zwam zou hij niet misstaan in de top van de Eredivisie.

Van Zwam was tot vorig seizoen keeperstrainer bij NAC Breda, waar hij Ten Rouwelaar onder zijn hoede had. "Jelle zou niet misstaan bij Feyenoord. En ook niet bij Vitesse of FC Twente. Hij is niet minder dan die keepers die daar onder de lat staan. Dat hij nog steeds bij NAC speelt, verbaast me. In zeven jaar tijd heeft hij steeds punten gepakt", laat Van Zwam weten tegenover Voetbal International.

"Misschien ligt het aan zijn voorkomen. Jelle is niet van het spektakel, hij is degelijk. Daarnaast is Jelle niet alleen een prima doelman, ook een geweldige, eerlijke en coachende vent voor een groep", besluit Van Zwam, die wordt aangevuld door Joop Hiele. Hij was keeperstrainer van Ten Rouwelaar bij PSV. "Ik zeg niet dat hij PSV 1 had kunnen halen, wel dat hij verder had kunnen komen dan NAC. Dat denk ik nog steeds. Jelle is niet minder dan de keepers van FC Groningen of sc Heerenveen", besluit Hiele in de VI.