Franse club had Rekik hoog zitten: Verhalen over Alderweireld onzin
Olympique Marseille zag Rekik graag komen

Franse club had Rekik hoog zitten: "Verhalen over Alderweireld onzin"

21-08-2014 16:14

Toby Alderweireld is voorlopig nog niet weg bij Atlético Madrid. De verdediger, die eerder bij Ajax onder contract stond, verkast in ieder geval niet naar Olympique Marseille.

De Franse club zou geïnteresseerd zijn in de diensten van de Belg, maar een van de bestuurders laat in gesprek met RTL weten geen heil te zien in het aantrekken van Alderweireld. "Alles wat we daar over gelezen hebben, is onzin", laat een van de hoge heren weten tegenover het Franse medium.

Wedden

Meer odds

Alderweireld staat in Madrid niet bovenaan in de hiërarchie. In het centrum krijgen Diego Godin en Miranda de voorkeur, maar een vertrek van een van de verdedigers is niet uitgesloten. "Daarom vinden we ook dat je niet te snel ergens mag weggaan. Atlético is een absolute topploeg. Je kan niet plots veel lager gaan spelen. Daarom is een uitleenbeurt de beste optie, zodat we de situatie volgend jaar opnieuw kunnen bekijken", zei vader Vic Alderweireld onlangs in de Gazet van Antwerpen.

Olympique Marseille zal in ieder geval niet de nieuwe werkgever van Alderweireld worden. De club uit Frankrijk had eerder wel Karim Rekik op het oog. De verdediger van Manchester City wordt dit seizoen opnieuw verhuurd aan PSV. Tegenover RTL heeft de club de eerdere interesse voor Rekik bevestigd.