Cambuur verwacht geen 'makkie' bij Heracles: Over inzet absoluut niks te klagen
De Jong blikt vooruit op competitietreffen van vrijdag

Cambuur verwacht geen 'makkie' bij Heracles: "Over inzet absoluut niks te klagen"

21-08-2014 17:02
2

SC Cambuur hoopt vrijdag tegen Heracles Almelo zijn ongeslagen status te behouden. Henk de Jong, trainer van de Leeuwarders, blikt donderdag vooruit op het treffen met de Almeloërs.

Voor Heracles Almelo is het seizoen allerminst succesvol begonnen. Na twee verloren wedstrijden tegen achtereenvolgens AZ en FC Groningen staat de teller nog op nul punten. "Heracles is een fanatieke ploeg, ze spelen thuis, en gezien de vorige resultaten zullen ze er vol voor gaan. Maar voor ons liggen er morgenavond zeker mogelijkheden en het is een ideaal moment om een uitwedstrijd te winnen."

Via de officiële kanalen laat De Jong weten dat Cambuur nog in een proces zit. In de eerste twee duels van de competitie speelde Cambuur gelijk tegen FC Twente (1-1) en Vitesse (2-2). "Als je bedenkt dat we 5 á 6 basisspelers kwijt zijn ten opzichte van vorig seizoen, is het heel logisch dat we nog niet de hele wedstrijd brengen wat we kunnen brengen. We zitten in een proces en worden elke week een stukje beter. Over de inzet van de jongens heb ik absoluut niks te klagen", besluit de oefenmeester zijn voorbeschouwing.