Veltman en Van Rhijn staan voor rentree bij Ajax, El Ghazi voelt zich 'niet lekker'
Duo speelde al bij Jong Ajax

Veltman en Van Rhijn staan voor rentree bij Ajax, El Ghazi voelt zich 'niet lekker'

21-08-2014 17:21
3

Joël Veltman en Ricardo van Rhijn staan voor een terugkeer bij Ajax. De verdedigers trainden donderdag allebei volop mee met de hoofdmacht van de regerend landskampioen.

Beide spelers horen waarschijnlijk vrijdag van trainer Frank de Boer of ze bij de selectie zitten voor de topper van zondag tegen PSV. WK-ganger Veltman heeft al de nodige minuten in de benen. Hij stond in de eerste twee wedstrijden van Jong Ajax, tegen achtereenvolgens Telstar en Fortuna Sittard, aan de aftrap.

Van Rhijn maakte in het duel met Fortuna Sittard zijn rentree na een hamstringblessure. De rechtsback haakte al vroeg in de voorbereiding af met die blessure en maakt zich nu op voor zijn rentree in het eerste elftal van de Amsterdammers. Ruben Ligeon verving Van Rhijn de afgelopen weken, terwijl Mike van der Hoorn in het centrum naast aanvoerder Niklas Moisander de plek van Veltman bezette.

Het aanstormende talent Anwar El Ghazi voelde zich donderdag niet lekker, meldt het ANP. Het is onduidelijk of zijn klachten invloed hebben op zijn aanwezigheid bij het duel met PSV.