'Feyenoord denkt aan oude bekende als versterking voor middenveld'
Rotterdammers hebben meerjarig contract klaarliggen voor speler Aston Villa

'Feyenoord denkt aan oude bekende als versterking voor middenveld'

22-08-2014 07:01
15

Feyenoord is in de zoektocht naar versterking voor het middenveld uitgekomen bij een oude bekende. De Rotterdammers werken achter de schermen hard aan de terugkeer van Karim El Ahmadi. Zelf wil de middenvelder dolgraag terugkomen naar De Kuip, Feyenoord moet echter nog wel tot een akkoord zien te komen met zijn huidige werkgever Aston Villa.

Technisch directeur Martin van Geel weet dat El Ahmadi graag zijn rentree wil maken onder leiding van trainer Fred Rutten, met wie hij eerder samenwerkte bij FC Twente. In Rotterdam ligt er een meerjarig contract klaar voor de Marokkaans international, de club moet echter eerst een akkoord zien te bereiken met Aston Villa, meldt het Algemeen Dagblad.

Bij de club uit de Premier League was El Ahmadi vorig seizoen zeker van een speeltijd, hij was een belangrijke speler in de ploeg. Dit seizoen is hij echter begonnen op de bank. De voetballer zelf sloot enige tijd geleden niet uit dat hij na dit seizoen, wanneer zijn contract bij de club uit Birmingham afloopt, terugkeert naar Nederland. Met de interesse van Feyenoord gaat dat mogelijk eerder gebeuren, het is nu alleen de vraag hoeveel geld Aston Villa wil zien en hoeveel Feyenoord kan en wil betalen.

De pogingen om El Ahmadi naar De Kuip te halen staan los van de mogelijke komst van Jens Toornstra. De speler van FC Utrecht staat nog altijd hoog op het wensenlijstje van de Rotterdammers. Het is niet duidelijk of de eventuele terugkeer van El Ahmadi voor de status van de begeerde Jordy Clasie betekent.