Dost: Alleen als de club nog een andere spits haalt, trek ik mijn conclusies
Feyenoord-target wil voorlopig niets weten van een vertrek bij VfL Wolfsburg

Dost: "Alleen als de club nog een andere spits haalt, trek ik mijn conclusies"

22-08-2014 07:45
6

Bas Dost staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van Feyenoord. De spits zou in Rotterdam de opvolger van Graziano Pellè kunnen worden. Zelf is hij echter niet uit op een vertrek bij VfL Wolfsburg. Dost wil de concurrentiestrijd met aanwinst Nicklas Bendtner graag aangaan.

Bendtner tekende onlangs een driejarig contract bij de Duitse club waar Dost ook onder contract staat. Ondanks de komst van de voormalig speler van onder meer Arsenal en Juventus denkt Dost niet direct aan een vertrek. "Alleen als de club nog een andere spits haalt, verandert de situatie en trek ik mijn conclusies", zegt de Nederlandse spits in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Feyenoord hoopt nog altijd op de komst van Dost, samen met onder meer John Guidetti wordt de voormalig spits van sc Heerenveen gezien als ideale aanwinst voor de spitspositie. In Rotterdam hoopt men dat Wolfsburg tegen het sluiten van de transfermarkt soepeler is en niet vast blijft houden aan de hoge vraagprijs.

VfL Wolfsburg opent vrijdagavond het nieuwe seizoen in Duitsland. Het openingsduel van de ploeg van Dost is in München, tegen regerend kampioen Bayern. Naar alle waarschijnlijkheid begint de 25-jarige Nederlander op de bank.