Tiental Paris Saint-Germain blijft teleurstellen en komt weer niet tot winst
Evian pakt punt tegen kampioen

Tiental Paris Saint-Germain blijft teleurstellen en komt weer niet tot winst

22-08-2014 22:41

Paris Saint-Germain heeft vrijdagavond opnieuw punten verloren in de Franse competitie. De kampioen kwam zonder de geblesseerde Zlatan Ibrahimovic en Gregory van der Wiel niet verder dan een teleurstellend gelijkspel bij Evian (0-0).

De Franse grootmacht moest het tegen Evian stellen zonder de grote sterspeler Zlatan Ibrahimovic, die vanwege een blessure nog niet bij de selectie zat en zeer teleurstellend werd vervangen door Edinson Cavani, die enorm ongelukkig oogde. Ook Gregory van der Wiel was er niet bij aan de kant van PSG. De Oranje-international brak vorige week een rugwervel en staat voorlopig langs de kant. Bij PSG kreeg Yohan Cabaye na rust een rode kaart (twee keer geel).

Wedden

Meer odds

PSG heeft na drie competitiewedstrijden slechts vijf punten verzameld. Door die teleurstellende prestaties wordt in Frankrijk al voorzichtig aan de stoelpoten van trainer Laurent Blanc gezaagd. Enkele grote spelers zijn naar verluidt niet onder de indruk van de Franse oefenmeester, terwijl ook de clubleiding liever een echte topper voor de groep zou hebben staan.