Werder toch niet in zee met oud-PSV'er: Vandaag geen geld, morgen geen geld
Aanvaller ziet transfer op laatste moment afketsen

Werder toch niet in zee met oud-PSV'er: "Vandaag geen geld, morgen geen geld"

22-08-2014 23:34
1

Voor Bryan Ruiz dreigt nog altijd een seizoen op het tweede niveau van Engeland. Werder Bremen heeft vrijdag namelijk op een persconferentie laten weten dat het toch niet in zee gaat met de aanvaller.

Werder Bremen bereikte vorige week een akkoord met Fulham over een transfersom van vier miljoen euro en had op hoofdlijnen ook al overeenstemming bereikt met Ruiz zelf. Deze week zou de Costa Ricaanse WK-ster naar Bremen afreizen voor de medische keuring, maar die vlucht kan hij zich besparen. De transfer gaat namelijk niet door.

Technisch directeur Thomas Eichin doet in gesprek met Kicker niet geheimzinnig over de reden van het laten afketsen van de overgang. "We hadden gisteren geen geld, we hebben vandaag geen geld en zullen ook morgen geen geld hebben." Volgens enkele media stevent Werder af op een gat van acht miljoen euro in de begroting en is dat de reden van het afketsen van de transfer.

In de tweede helft van het vorige seizoen verhuurde Fulham Ruiz aan PSV. De Eindhovenaren wilden aanvankelijk graag langer door met de rechtsbuiten, maar daar kwam verandering in nadat de dribbelaar wel erg lang twijfelde over zijn toekomst. Inmiddels lijkt Ruiz niet meer in beeld bij PSV.