'FC Porto verhoogt bod op Clasie tot acht miljoen en nadert vraagprijs Feyenoord'
Portugese topclub wil in slotweek transfermarkt ver gaan voor middenvelder

'FC Porto verhoogt bod op Clasie tot acht miljoen en nadert vraagprijs Feyenoord'

23-08-2014 07:08
9

Feyenoord heeft een verhoogd bod van FC Porto ontvangen op Jordy Clasie. De NOS meldt dat de Portugese topclub bereid is om acht miljoen euro neer te tellen voor de middenvelder.

De Portugezen naderen de vraagprijs van Feyenoord, weet de omroep. De Rotterdammers hopen een transfersom van tien miljoen euro te ontvangen voor de Oranje-international. Clasie, die als negenjarige voetballertje bij de Feyenoord-opleiding aansloot, is momenteel aanvoerder van de Rotterdamse club. Hij kan in de voetsporen treden van Bruno Martins Indi. Zijn voormalig ploeggenoot ging Clasie deze zomer voor met een transfer naar FC Porto.

Feyenoord ziet in Jens Toornstra een vervanger voor Clasie. De middenvelder van FC Utrecht staat op het punt om voor een kleine vier miljoen euro de overstap naar de Kuip te maken. De verwachting is dat zijn transfer op korte termijn wordt afgerond. Karim El Ahmadi is ondertussen in beeld voor een terugkeer. De oud-middenvelder van de club, El Ahmadi speelde tussen 2008 en 2012 bij Feyenoord, is bij Aston Villa in het bezit van een contract tot de zomer van 2015.