FC Utrecht bevestigt Feyenoord-transfer middenvelder Toornstra
Alleen medische keuring kan transfer nog blokkeren

FC Utrecht bevestigt Feyenoord-transfer middenvelder Toornstra

23-08-2014 10:49
3

Feyenoord heeft Jens Toornstra zo goed als binnen. De club uit Rotterdam heeft vrijdagavond een akkoord bereikt met FC Utrecht over de komst van de middenvelder. Alleen problemen bij de medische keuring kunnen er nog voor zorgen dat de transfer niet door zal gaan.

'FC Utrecht heeft vrijdagavond een akkoord bereikt met Feyenoord inzake de overgang van Jens Toornstra naar Feyenoord', is te lezen op het digitale thuis van FC Utrecht. De Domstedelingen geven aan dat de voormalig speler van ADO Den Haag bij het goed doorlopen van de medische keuring een vierjarig contract tekent in Rotterdam.

Zondag staan Feyenoord en FC Utrecht tegenover elkaar in De Kuip. Toornstra zal niet in actie komen tijdens dat duel, meldt FC Utrecht. Toornstra kwam in 58 officiële wedstrijden in actie voor de ploeg die sinds dit seizoen onder leiding staat van Rob Alflen, in die wedstrijden kwam hij tot 23 treffers.

Toornstra wordt voor Feyenoord de zesde aanwinst. Eerder kocht het Bilal Basaçikoglu van sc Heerenveen. Luke Wilkshire, Warner Hahn en Khalid Boulahrouz kwamen transfervrij naar Rotterdam, terwijl Colin Kazim-Richards een jaar op huurbasis overkomt van het Turkse Bursaspor.