FC Utrecht belooft: Dan moet die club heel diep in de buidel tasten
"Het voordeel dat we nu hebben is dat we daar wat strakker in kunnen zitten"

FC Utrecht belooft: "Dan moet die club heel diep in de buidel tasten"

23-08-2014 16:10
22

De supporters van FC Utrecht maken zich na het vertrek van Jens Toornstra enige zorgen over de kwaliteit van de huidige selectie. Directeur Wilco van Schaik liet al weten dat hij nog één of twee versterkingen wil aantrekken, daarnaast gaat hij in op de toekomst van Robbin Ruiter.

De 27-jarige Ruiter wordt al geruime tijd met verschillende clubs uit binnen- en buitenland in verband gebracht. Onder meer AZ had interesse, maar een transfer is nu niet aan de orde. "Tot op de dag van vandaag is er geen belangstelling", zegt Van Schaik tegen RTV Utrecht.

"Het voordeel dat we nu hebben is dat we daar wat strakker in kunnen zitten. Dat is de luxe en dat merk je ook met clubs aan de andere kant. Neem FC Groningen, die hoeven ook niets en dan zit je een stuk makkelijker aan tafel", merkte de directeur bij de onderhandelingen over Michael de Leeuw.

"Langzamerhand komen wij ook in die positie en daardoor kunnen wij ook wat steviger aan tafel gaan zitten. Als er nu nog iemand komt voor Ruiter, dan zal die club heel diep in de buidel moeten tasten", hoopt Van Schaik de fans enigzins gerust te stellen.