Utrecht heeft nog een Ajacied op de korrel en richt zich op Liverpool-aanvaller
"Hij is een type op wie we ons richten, hij staat er goed op"

Utrecht heeft nog een Ajacied op de korrel en richt zich op Liverpool-aanvaller

23-08-2014 17:13
3

Door de miljoenentransfer van Jens Toornstra heeft FC Utrecht weer de mogelijkheid om ook zelf iets te ondernemen. De Domstedelingen kijken daarbij zowel naar Ajax als Liverpool.

Manager spelerszaken Edwin de Kruijff laat in gesprek met Fox Sports weten dat Mitchell Dijks (Ajax) en Kristoffer Peterson (Liverpool) op zijn lijstje staan. Vooral de belangstelling voor de negentienjarige Peterson is serieus te noemen. De jongeling staat al sinds 2011 bij de Reds onder contract, maar uitzicht op een plek in de A-selectie heeft hij niet.

"Hij is een type op wie we ons richten, hij staat er goed op", zegt De Kruijff over de vleugelaanvaller van de Engelse topclub. "Door de vele blessures voorin bij Utrecht kijken we naar aanvallende versterkingen, maar we laten ons niet opjagen. Peterson volgen we al een hele tijd en hij kan in aanmerking komen."

De interesse in Dijks is vooralsnog minder concreet. "Hij is interessant, dat klopt, maar we richten ons in eerste instantie op andere posities. Mitchell zou in beeld kunnen komen, maar op dit moment zijn we nog niet concreet voor hem", aldus De Kruijff.