Schalke heeft niets aan goal Huntelaar, Van der Vaart start met remise
Ook Beerens laat zich direct gelden

Schalke heeft niets aan goal Huntelaar, Van der Vaart start met remise

23-08-2014 17:20
1

Klaas-Jan Huntelaar heeft zaterdag nog geen vijftig minuten nodig gehad om zijn eerste goal van het seizoen te maken. Een zege leverde dat Schalke 04 echter niet op, Hannover 96 knokte zich terug en won met 2-1.

Huntelaar maakte vlak na de pauze op aangeven van Jean-Eric Maxim Choupo-Moting de 0-1. De Kameroener gaf zijn Nederlandse medeaanvaller een niet te missen kans. Vervolgens zorgden Edgar Prib en Joselu echter voor een driepunter van Hannover. Vooral het schot van Joselu mocht er zijn. 



Hertha BSC - Werder Bremen 2-2
Roy Beerens heeft in de openingsronde van de Bundesliga ook van zich laten spreken. De aanwinst van Hertha BSC gaf na een kwartier een heerlijke assist op een andere aanwinst, Julian Schieber. De spits maakte daarna ook de 2-0, maar John Heitinga kon vervolgens niet voorkomen dat Werder langszij kwam via doelpunten van Assani Lukimya en Franco Di Santo. 

1. FC Köln - Hamburger SV 0-0
Rafael van der Vaart en Hamburger SV hebben in de eerste wedstrijd van het seizoen nog niet direct revanche kunnen nemen voor het teleurstellende vorige seizoen. Het bezoek aan promovendus 1. FC Köln leverde de nummer zestien van afgelopen jaar slechts een punt op, het werd 0-0. Van der Vaart maakte de negentig minuten vol. 

Overige uitslagen

Eintracht Frankfurt - SC Freiburg 1-0
1899 Hoffenheim - FC Augsburg 2-0