Weer geen overwinning voor Koeman, Costa laat Chelsea opnieuw juichen
Southampton zet kansen niet om in doelpunten

Weer geen overwinning voor Koeman, Costa laat Chelsea opnieuw juichen

23-08-2014 17:53

Ronald Koeman heeft Southampton ook in de tweede wedstrijd van het seizoen niet aan een overwinning kunnen helpen. Het thuisduel met West Bromwich Albion leverde wel een punt op: 0-0. 

Koeman had bij zijn thuisdebuut basisplekken ingeruimd voor Dusan Tadic en Graziano Pellè, Jos Hooiveld startte op de bank. Southampton speelde prima en vooral Tadic maakte weer een goede indruk, maar WBA-goalie Ben Forster voorkwam met twee reddingen een doelpunt van de Servische vleugelaanvaller.

Net als vorige week tegen Liverpool (2-1 verlies) slaagden de Saints er maar niet in om de kansen om te zetten in doelpunten. De grootste mogelijkheid was weggelegd voor James Ward-Prowse, maar ook de jonge middenvelder kon Koeman niet aan zijn eerste Premier League-zege helpen.

Chelsea - Leicester City 2-0
Chelsea heeft zaterdagmiddag een reguliere zege geboekt op Leicester City. Door doelpunten van Diego Costa, die afgelopen week tegen Burnley (1-3 winst) eveneens tot scoren kwam, en Eden Hazard werd het 2-0. Thibaut Courtois had met enkele goede reddingen ook zijn aandeel in de zege van de Blues, waarvoor Didier Drogba zijn rentree maakte. Heel Stamford Bridge - inclusief Roman Abramovich - gaf de 36-jarige spits een warm welkom.

Overige uitslagen

Swansea City - Burnley 1-0
Crystal Palace - West Ham United 1-3