'Feyenoord volgt ontwikkeling Willem II-smaakmaker met bovengemiddelde interesse'
'Ondaan verschijnt op radar Feyenoord'

'Feyenoord volgt ontwikkeling Willem II-smaakmaker met bovengemiddelde interesse'

26-08-2014 10:18
3

Terell Ondaan staat door zijn goede start bij Willem II in de belangstelling van Feyenoord. De vleugelaanvaller weet in de eerste competitieduels een prima indruk achter te laten en gaf al twee assists. Ondaan maakt het de verdedigers van de tegenstander enorm lastig met zijn snelheid en goede dribbel. 

De positieve ontwikkeling van Ondaan heeft de interesse van Feyenoord aangewakkerd, zo meldt het Brabants Dagblad. Technisch directeur Martin van Geel zat zelfs al op de tribune voor de voorhoedespeler. De Tilburgers willen de twintigjarige echter niet zonder slag of stoot laten gaan. Daardoor is het aannemelijk dat Ondaan op zijn vroegst pas in de winterstop zal vertrekken.

Wedden

Meer odds

In het contract van de vleugelflitser is een gelimiteerde transfersom van anderhalf miljoen euro opgenomen. Die clausule is echter niet geldig in de laatste week van de transfermarkt, waardoor Willem II op dit moment zelf de vraagprijs kan bepalen. Ondaan werd door Willem II in 2013 opgepikt bij Telstar. Daarvoor maakte Ondaan deel uit van het eerste elftal van AZ, maar in Alkmaar kwam hij niet aan spelen toe.