Van der Vaart verruilt HSV mogelijk voor Turkije: We praten met de club
Verrassende ontwikkeling rond toekomst van Van der Vaart bij Hamburger SV

Van der Vaart verruilt HSV mogelijk voor Turkije: "We praten met de club"

26-08-2014 11:08
22

Rafael van der Vaart staat in de belangstelling van het Turkse Trabzonspor. De zaakwaarnemer van de Nederlandse aanvoerder van Hamburger SV bevestigt in de Duitse media dat er gesprekken gaande zijn met de Süper Lig-club.

"We praten met de club", laat de agent van Van der Vaart weten aan het Duitse Spox.com met betrekking tot de belangstelling van Trabzonspor. Volgens de website is er weliswaar sprake van onderhandelingen, een akkoord werd nog niet bereikt. Van der Vaart, die in Hamburg een contract tot de zomer van 2015 heeft, wordt al langer in verband gebracht met een vertrek bij de Duitse club. De Oranje-international zelf liet onlangs optekenen dat hij graag bij HSV wil blijven.

Van der Vaart, die in de eerste Bundesliga-wedstrijd van het seizoen met HSV met 0-0 gelijkspeelde op bezoek bij 1. FC Köln, kreeg afgelopen seizoen veel kritiek te verduren. De 31-jarige Van der Vaart pleitte zichzelf te willen revancheren voor het povere voetbaljaar van Hamburger SV. De Bundesliga-Dino ontsnapte afgelopen seizoen op het nippertje aan degradatie naar de 2. Bundesliga. Ajax-trainer Frank de Boer deed eerder tevergeefs een poging om Van der Vaart te verleiden tot een terugkeer naar Ajax.