'Wolfsburg staat open voor verhuur Dost, vraagprijs anderhalf miljoen euro'
Feyenoord ziet niets in voormalig Ajax-spits Cvitanich

'Wolfsburg staat open voor verhuur Dost, vraagprijs anderhalf miljoen euro'

27-08-2014 09:08
14

In de zoektocht naar een nieuwe spits is er voor Feyenoord nog maar één kandidaat over. Bas Dost is de laatste van een lijstje met potentiële versterkingen die nog in aanmerking komt voor een overstap naar Rotterdam. VfL Wolfsburg staat open voor een tijdelijk vertrek van de Nederlander, de Duitse club verlangt voor een tijdelijke overgang anderhalf miljoen euro.

Het verhaal ging dat VfL Wolfsburg vijf miljoen euro verlangde voor een definitieve transfer van Dost. Voor het op huurbasis overnemen van de voormalig spits van sc Heerenveen vraagt de club uit de Bundesliga anderhalf miljoen euro, meldt Voetbal International. Donderdag is voor Feyenoord een belangrijke dag. Als de club de groepsfase van de Europa League haalt, is het halen van Dost iets makkelijker.

Onlangs werd ook Dario Cvitanich in verband gebracht met Feyenoord. De voormalig spits van Ajax is momenteel actief voor Nice. Trainer Fred Rutten zou afgelopen weekend een wedstrijd hebben bezocht, maar door een blessure kwam de Argentijn niet in actie. De Rotterdammers hebben echter geen interesse in de bij Feyenoord aangeboden speler, meldt VI

Eerder werden ook onder meer de te dure en niet fitte John Guidetti (Manchester City) en de financieel onhaalbare Duván Zapata van het lijstje mogelijke Feyenoord-aanwinsten geschrapt. Mocht trainer Fred Rutten niet de beschikking krijgen over Dost, mogen Mitchell Te Vrede en Colin Kazim-Richards met elkaar uitvechten wie eerste spits zal worden.