Fans schreeuwen Pellè naar eerste officiële goal: Die bal wilde er maar niet in
"Want drie wedstrijden spelen zonder te scoren, dat sta ik mezelf niet toe"

Fans schreeuwen Pellè naar eerste officiële goal: "Die bal wilde er maar niet in"

27-08-2014 10:36

Ronald Koeman is blij dat Graziano Pellè er eindelijk is in geslaagd om voor Southampton te scoren in een officiële wedstrijd. De Italiaanse spits kwam tot scoren tijdens het bekerduel met Millwall (2-0) in de Capital One Cup. Koeman hoopt dat dit het begin is van meerdere doelpunten.

"Hij was ongelukkig bij een kans en had het beter kunnen doen bij twee andere mogelijkheden, maar je kunt zien dat hij hard werkt voor het team", vertelt de oefenmeester na de zege volgens Sky Sports. "In de tweede helft stonden er meer spelers om hem heen en verdiende hij een doelpunt. Het was goed dat hij scoorde, want dat is belangrijk voor een spits."

"Ik was heel erg blij met die goal, voor een spits is het belangrijk om te scoren, maakt niet uit in elke wedstrijd dat gebeurt", reageert de speler in kwestie. Zoals genoemd gingen er enkele gemiste kansen aan vooraf. "Die bal wilde er maar niet in. Dat was frustrerend, maar de fans bleven mijn naam scanderen. Daardoor bleef ik gaan. Want drie wedstrijden spelen zonder te scoren, dat sta ik mezelf niet toe."